Naisen vitamiini- ja kivennäisainetarve muuttuu sekä iän että eri elämänvaiheiden mukana. Naisen ravintoaineiden tarpeelle omat vaihtelunsa tuovat mm. kuukautiset, raskaus- ja imetysaika sekä vaihdevuodet. Sen vuoksi Ladyvita-sarjaan on kehitetty kolme erilaista valmistetta.

Jokainen niistä sisältää mm. runsaasti luuston kunnon ja luumassan määrän kannalta tärkeää kalsiumia ja sen imeytymiseen tarvittavaa D-vitamiinia. Ladyvita-tuotteiden sisältämillä B-ryhmän vitamiineilla on tärkeä merkitys hermostolle ja aineenvaihdunnalle. Tämän lisäksi tuotteissa on kaikki muut vitamiinit ja kivennäisaineet, juuri sinun elämänvaiheellesi räätälöitynä.

Ladyvita-sarjan kaikki valmisteet ovat helppokäyttöisiä, saat kaikki tarvitsemasi vitamiinit ja kivennäisaineet yhdestä valmisteesta. Näin ei myöskään synny vaaraa päällekkäiskäytöstä, kuten usean eri ravintolisän käytössä voisi sattua.

Ladyvita Beauty ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin sopii hyvin käytettäväksi yhdessä Ladyvita vitamiini- ja kivennäisainevalmisteiden kanssa.

Ladyvita-tuotteet apteekeista, päivittäistavarakaupoista ja terveystuotteita myyvistä pisteistä.