HIUKSET JA KYNNET

VAHVISTAA HIUKSIA JA KYNSIÄ

Ladyvita Hiukset & kynnet on peltokorte-oluthiiva-vitamiini-kivennäisainevalmiste, joka sisältää hiuksia ja kynsiä vahvistavia ravintoaineita: Biotiini ja sinkki edistävät hiusten pysymistä normaaleina ja sinkki myös kynsien pysymistä normaaleina. Kupari tukee hiusten normaalia pigmentoitumista.

Tabletti on mantelinmuotoinen, minkä vuoksi tabletti on paljon helpompi niellä kuin pyöreä tabletti. Tablettimuoto on kliinisesti testattu.

Suositeltava vuorokausiannos aikuisille ja lapsille 11-vuotiaasta alkaen: 2 tablettia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei sovi raskaana oleville ja imettäville naisille.

2 Tablettia RI = Reference intake/ saannin vertailuarvo/ referensintag
Peltokorteuute/ Åkerfräkenuute
300 mg
josta/varav Pii/Kisel, min
21 mg
Oluthiiva/ Öljäst
300 mg
C-vitamiini/-vitamin
80 mg
100
Tiamiini/ Tiamin
1,1 mg
100
Riboflaviini/ Riboflaviin
1,4 mg
100
Niasiini/ Niacin
16 mg
100
B6-vitamiini/-vitamin
50 μg
100
Pantoteenihappo/ Pantotensyra
6 mg
100
Sinkki/Zink
1,7 mg
17
Kupari/Koppar
400 μg
40
Seleeni/Selen
55 μg
100
Jodi/Jod
150 μg
100
Täyteaineet (kalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa), peltokorteuute (Equisetum arvense L.), oluthiiva (Saccharomyces cereviseae), vitamiinit (C-vitamiini, niasiini, pantoteenihappo, B6-vitamiini, riboflaviini, tiamiini, biotiini), maltodekstriini, pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polyetyleeniglykoli, sellakka, karnaubavaha), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), kivennäisaineet (sinkki, kupari, jodi, seleeni).