Kollageeni ylläpitää ihon kiinteyttä

Jos iho tuntuu iän myötä muuttuneen pintakuivaksi ja menettäneen aiempaa kimmoisuuttaan, voi syy olla kollageenin vähäisyydessä.

Kollageeni on proteiini, jota löytyy kehosta lähestulkoon joka puolelta: se on olennainen tekijä muun muassa ihon kiinteyden sekä luuston ylläpidossa. Keho tuottaa kollageenia luonnostaan, mutta harmittavasti iän myötä kropan oma kollageenintuotanto laskee vähitellen. Tuotanto vähenee parikymppisestä alkaen noin prosentin vuodessa, eli viisikymppisenä keho tuottaa jo kolmasosan vähemmän kollageenia nuoren aikuisen kehoon verrattuna.

Vähentyneen kollageenintuotannon myötä iho ohenee, kuivuu ja veltostuu. Aiemmin kimmoisan tuntuinen iho voi muuttua pikkuhiljaa pintakuivaksi ihoksi, jolla juonteetkin näkyvät helpommin.

Ladyvitan Kollageeni-valmiste sisältää kananmunakuorimembraania sekä E-, C- ja B-vitamiineja. Kananmunakuorimembraanissa on kollageenin lisäksi hyaluronihappoa. Hyaluronihappo ja kollageeni yhdessä auttavat ylläpitämään ihon kiinteyttä sekä auttavat vähentämään ihon sen iän myötä menettämää joustavuutta. Valmisteen sisältämä C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon sekä luuston normaalia toimintaa varten.